Werken bij Peters Installatietechniek

Bij Peters Installatietechniek zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Bij ons kom je te werken in een bedrijf met een gezonde dosis ambitie én met mogelijkheden om te groeien.

Bekijk de vacatures

Waarom je bij ons wilt werken

  • Wij hebben een hands-on mentaliteit
  • Jouw eigen initiatief wordt gewaardeerd
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden gestimuleerd
  • Bij ons werk je samen met collega’s die je écht verder helpen
  • Wij bieden genoeg vrije dagen om werk en privé in balans te houden
  • Wij houden oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Over Peters

Peters is een snelgroeiend bedrijf maar in iedere vestiging ervaar je nog wel de collegialiteit en saamhorigheid van een betrokken club mensen. Om voorop te lopen op het gebied van duurzame installaties zijn wij continu in beweging. Hierdoor hebben we ook regelmatig de mooiste vacatures. Met passie adviseren, installeren en onderhouden wij moderne en duurzame klimaat installaties.

Pas jij in het Peters plaatje?

Wil jij, samen met zo’n 120 collega’s, het verschil maken binnen de duurzame installatietechniek en een bijdrage leveren aan de energietransitie? Dan ben je van harte welkom bij onze vestiging in Renkum, Winterswijk of Zevenaar. Je vindt daar een enthousiaste en hulpvaardige club mensen met dezelfde missie. Samen leveren wij comfort!

Onze cultuur

Wij zijn doeners en aanpakkers dus bij ons vind je een hands-on mentaliteit. Bovendien houden wij van korte lijntjes en staan de deuren altijd open waardoor vragen snel beantwoord worden.
Maar ook gezelligheid en collegialiteit wordt gestimuleerd. Wij organiseren regelmatig personeelsbijeenkomsten en ook de vrijdagmiddagborrel staat vast in onze agenda’s. Fijn toch?

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Lees de verhalen van een aantal van hen hieronder.


Allround monteur projecten
vestiging Renkum


Uitvoerder
vestiging Zevenaar


Servicetechnicus/STEK monteur
vestiging Winterswijk


Werkorganisator/projectleider
vestiging Renkum