Peters Installatietechniek; de duurzame, transparante én innovatieve totaalinstallateur

Stel je eens voor. Een installateur waar je terecht kunt voor ál je technische installaties. Die met je meedenkt – van begin tot eind. Die je eerlijk advies geeft, waar je écht wat aan hebt. Dát is Peters Installatietechniek. In 1963 zijn wij gestart als specialist in loodgieterswerk en dakbedekking. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een totaalinstallateur met 120 medewerkers en met vestigingen in Zevenaar, Renkum en Winterswijk. Ons bedrijf is flink gegroeid, maar onze filosofie is al 60 jaar hetzelfde: met deskundig advies én persoonlijke aandacht de beste oplossing bieden voor jouw installatievraagstuk.

Van advies naar ontwerp tot de complete installatie én het onderhoud. Wij verzorgen het hele traject. Dat betekent dat we al vanaf het begin van de opdracht of het project bij jou aan tafel schuiven om jouw wensen door te spreken. Dit vertalen we naar een passend en helder advies, waarbij we je verrassen met onze innovatieve oplossingen en producten.

Ontzorgen

Ook tijdens het project zijn wij er om met je mee te denken of bij te sturen. Maar we gaan nóg verder. Zo verzorgen wij naast nieuwe installatiewerkzaamheden ook het onderhoud, zodat de techniek vóór jou blijft werken. Complete ontzorging noemen we dat.

Peters Installatietechniek in een notendop

  • Eén adres voor al je installatiewerkzaamheden;
  • Van advies naar ontwerp, installatie én onderhoud; wij verzorgen het hele traject;
  • Een vast aanspreekpunt bij projecten en direct contact met de specialist;
  • Wij houden van duidelijkheid. Daarom geven wij eerlijk advies dat past binnen jouw budget en de gewenste kwaliteit;
  • Onze vakmensen werken met de nieuwste technieken én innovatieve materialen, en zorgen zo voor duurzame oplossingen.

Contact opnemen

Duurzaamheid

Veel mensen praten erover, wij zorgen ervoor dat we er écht naar handelen. Het begrip duurzaamheid is bij ons tweeledig. Wij bieden niet alleen oplossingen die duurzaam zijn voor onze klanten, maar voeren dit ook door in onze eigen bedrijfsvoering. Zo is ons nieuwe pand volledig duurzaam ingericht én werken wij aan een elektrisch wagenpark. Lees hier meer over onze reis naar volledige duurzaamheid.

Voor wie?

Peters Installatietechniek werkt voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen met alle mogelijke nieuwe installatiewerkzaamheden en onderhoud. Zowel in bouwteamverband als zelfstandig. Voor particulieren bieden wij diverse producten en oplossingen voor bestaande bouw. Van airco’s, CV’s en laadpalen aan huis tot aan totale verduurzaming van de woning.

Eén aanspreekpunt

Wij streven naar een vast gezicht en aanspreekpunt voor iedere opdrachtgever. Zo heb je altijd direct contact met diegene die alles weet van jouw project. En als het nodig is, schakel je direct met een specialist. Wel zo handig.

Onze mensen

Onze ambitieuze medewerkers bezitten enorm veel kennis en ademen onze visie uit. Een visie die draait om ontwikkeling, transparantie en een informele sfeer. Waarbij we innovatief en vooruitstrevend zijn, maar ook toegankelijk blijven. Richting onze klanten én onze medewerkers.

Erkend leerbedrijf

Als gecertificeerd en erkend leerbedrijf – zowel voor Elektra als voor WTB Installaties – bieden wij de vakmensen van morgen de ideale leeromgeving.

Kwaliteitswaarborg

Wanneer je een installateur inschakelt verwacht je kennis van zaken én kwaliteitsproducten. Logisch. Daarom werken wij uitsluitend met duurzame producten van topmerken. Ook zijn wij gecertificeerd voor verschillende keurmerken. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat jouw installaties volgens alle veiligheids- en kwaliteitseisen worden geïnstalleerd.

Contact opnemen

 

 

 

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.