Ontwikkelaars en aannemers

Een nieuwbouwproject is meer dan alleen het realiseren van nieuwe woningen, winkels of gebouwen. Het gaat om het creëren van een plek waar je je thuis voelt. Waar je na een dag hard werken kunt ontspannen, waar je optimaal presteert én het beste uit jezelf haalt.

Peters Installatietechniek staat (project)ontwikkelaars en aannemers al in de eerste fase van het bouwproject bij. Ons doel? Zorgen dat jouw bouwproject een gezond én comfortabel binnenklimaat krijgt. Wij verzorgen het ontwerp en de realisatie van alle werktuigbouwkundige disciplines. We helpen bij het maken van duurzame en economische keuzes én geven passend en eerlijk advies. We laten je ook direct weten wat het kost. Bij ons geen verrassingen achteraf.

Onze werkzaamheden

De aanleg van installaties bij nieuwbouwprojecten is onze specialisatie. Bij onderstaande projecten zijn wij de partner voor ontwikkelaars en aannemers:

 • Grootschalige woningbouwprojecten
 • Kleinschalige woningbouwprojecten
 • Particuliere woningbouw
 • Utiliteitsbouw
 • Scholen
 • Sportaccommodaties

Hoe wij werken

In de ontwerpfase geven wij advies voor de meest rendabele oplossing. We participeren actief in bouwteams en samenwerkingsverbanden en optimaliseren de processen tijdens de ontwerpfase, de realisatie van het project en het beheer van de installatie. Zo komen we samen tot een installatie die binnen het budget past en ook op langere termijn aan alle verwachtingen voldoet én blijft voldoen.

De zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor efficiënt en duurzaam water- en energiegebruik is – ook voor ons – een doorlopend proces. Wij adviseren je daarom graag over onze nieuwste inzichten en technieken voor duurzaam bouwen.

Over Peters Installatietechniek

In 1963 zijn wij gestart als specialist in loodgieterswerk en dakbedekking. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een totaalinstallateur met ca. 120 medewerkers én met vestigingen in Zevenaar, Winterswijk en Renkum. Onze filosofie is al bijna 60 jaar hetzelfde: met deskundig advies én persoonlijke aandacht de beste oplossing bieden voor jouw installatievraagstuk.

Projecten

De afgelopen jaren hebben wij diverse installatie voor nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Bekijk hier onze projecten.

Contact

Met welke technische vraagstukken kunnen we jou helpen? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

 • Eén adres voor al je installatiewerkzaamheden
 • Van advies naar ontwerp, installatie én onderhoud; wij verzorgen het hele traject
 • Een vast aanspreekpunt bij projecten
 • Altijd eerlijk advies dat past binnen jouw budget
 • Specialist in het leveren van duurzame technieken
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten