Volg ons in de route naar volledige duurzaamheid

Bij Peters Installatietechniek is duurzaamheid verweven binnen onze hele organisatie. Het komt niet alleen terug in onze installaties, maar óók in onze samenwerkingspartners, de producten waarmee we werken, onze panden én wagenpark. Hierdoor dragen we met z’n allen een steentje bij aan een duurzamere wereld. Wij zijn alvast vertrokken op de route naar volledige duurzaamheid. Volg je ons onderweg?

Duurzaamheid in onze technieken

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser, waardoor energieprijzen blijven stijgen. De aandacht voor alternatieve energie neemt daarom steeds verder toe. Bij Peters Installatietechniek zijn wij jaren geleden al gestart met het leveren van technieken voor duurzame energie. Zo hebben wij in diverse projecten zonnecollectoren, zonneboilers, warmtepompen, douche-warmteterugwinning-installaties en vraag-gestuurde ventilatiesystemen ontworpen en geïnstalleerd. Met deze technieken wordt niet alleen het milieu minder belast, óók besparen onze klanten veel geld door de lagere kosten voor energieverbruik. Dubbele winst, dus.

Duurzame partners en producten

Goede producten met een lange levensduur en sterke merken waar je op kunt vertrouwen. Ook dát draagt bij aan duurzaamheid. Daarom werken wij niet met alle merken, maar kiezen we alléén die merken die passen bij onze visie op duurzaamheid. Ook de partners waar wij mee werken zijn zorgvuldig uitgekozen en delen dezelfde visie.

Duurzaam vanuit de kern

Wie onze hoofdvestiging in Zevenaar weleens heeft bezocht kan het beamen: bij Peters Installatietechniek wordt duurzaamheid binnen de gehele organisatie doorgetrokken.

  • Duurzaam pand

Wij zijn trots op onze nieuwe pand in Zevenaar. Niet alleen vanwege de ‘groene’ inrichting, maar ook vanwege de duurzame keuzes die er zijn gemaakt. Zo worden onze toiletten doorgespoeld met opgevangen regenwater, gaan de lampen vanzelf uit wanneer niemand in een ruimte is en liggen er zonnepanelen op ons dak. En uiteraard wekken we warmte op met een warmtepomp.

  • Duurzaam wagenpark

Een volledig, duurzaam wagenpark; dát is ons streven. We zijn alvast begonnen door oudere auto’s in te ruilen voor nieuwe, elektrische auto’s.

Een continu proces

De zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor efficiënt en duurzaam water- en energiegebruik is een doorlopend proces. Investeren in opleidingen, cursussen en andere faciliteiten is bij ons daarom vanzelfsprekend. Zo blijven wij niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken, maar weten we ook keer op keer de beste én duurzame oplossing te bieden voor onze klanten.

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.