Werkwijze

Eerst denken, dan doen

Dat is ons motto. Door écht de tijd te nemen om de vraag of opdracht door te nemen, komen we tot het best mogelijke advies en ontwerp van het project, de verbouwing of de nieuwbouw. Ook tijdens het project blijven onze adviseurs betrokken, zodat de werkzaamheden volgens ontwerp worden uitgevoerd. En bij nieuwe wensen kunnen we direct bijsturen. Alles voor het beste eindresultaat.

Eerlijkheid duurt het langst

Transparantie is onze tweede naam. Door in het voortraject direct advies op maat én een bijbehorende begroting te geven, maken wij verwachtingen waar, binnen het gestelde budget. Want verrassingen achteraf, dáár houdt niemand van.

Werken in bouwteams

Als projectinstallateur werken wij vaak in bouwteams voor vaste partners. Door prefabricatie verkorten wij de arbeidstijd op de bouwlocatie. Naast het verkorten van de doorlooptijd zorgt dit ervoor dat we écht grip hebben op het gehele proces.

Langdurige samenwerkingen

Technische kennis vertalen naar een oplossing die de klant begrijpt, dát is voor ons de kunst. Met onze brede praktijkervaring gecombineerd met vakkennis én inlevingsvermogen maken wij onze oplossingen vooraf tastbaar en weten klanten precies wat ze mogen verwachten. Dankzij deze werkwijze weten onze partners ons keer op keer te vinden.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja, als erkend installatiebedrijf verzorgen wij wettelijke keuringen van installaties en machinerie. Als werkgever ben je verplicht om elektrische installaties en machines regelmatig te keuren. Hiervoor geldt de NEN 3140 als norm.

Als totaalinstallateur verzorgen wij alle installatiewerkzaamheden. Denk hierbij aan ventilatiesystemen, koeltechnische installaties, cv-installaties, duurzame installaties, elektrotechnische installaties, sanitaire installaties en loodgieterswerk.

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.