Onderhoudscontracten

Installaties die goed worden onderhouden geven minder kans op storingen, hebben een langere levensduur én een hoger rendement. Door een onderhoudscontract af te sluiten met Peters Installatietechniek ben je altijd verzekerd van goed onderhoud aan al je installaties. Wij zorgen ervoor dat je installaties in topconditie blijven. En mocht er tóch een storing zijn? Dan staat onze storingsdienst voor je klaar.

De voordelen van een onderhoudscontract

  • Bij regelmatig onderhoud voorzie je je installaties van een langere levensduur
  • Kleine problemen worden tijdens een onderhoudsbeurt direct opgelost, waardoor je dure en onvoorziene reparaties op een ongunstig moment voorkomt
  • Installaties die onderhouden worden zijn energiezuiniger; hierdoor bespaar je op energiekosten
  • Regelmatig onderhoud verhoogt de brandveiligheid en verlaagt de kans op lekkage van koolmonoxide
  • Installaties die regelmatig onderhouden worden stoten minder CO2 uit en zijn daarmee beter voor het milieu
  • Verschillende abonnementsvormen mogelijk

Wij verzorgen het onderhoud van al je technische installaties. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor onderhoud aan onder andere je cv-ketel, airco, ventilatiesysteem, zonneboiler, of warmtepomp.

Ook buiten kantoortijden

Wij begrijpen dat je niet altijd thuis kunt zijn. Daarom bieden wij in de regio Achterhoek/Doetinchem ook buiten kantoortijden onderhoud aan. Onze monteur kan op afspraak tussen 17:00 en 19:00 uur bij je langskomen. Krijg je een onverhoopt een storing in het weekend of in de avond? Dan ben je met een onderhoudscontract verzekerd van hulp door onze storingsdienst.

Periodiek onderhoud vanaf € 3,95 per maand

Je sluit al een onderhoudscontact bij ons af, voor bijvoorbeeld een mechanische ventilatie, vanaf € 3,95 per maand. Samen met jou bekijken we welk abonnement het beste bij jouw situatie past. Wil je meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.