Bedrijven

Of het nou gaat om het keuren, onderhouden en inspecteren van bestaande installaties óf het creëren van nieuwe installaties; Peters Installatietechniek is er om jou te ontzorgen. Want als eigenaar van een bedrijf heb je vaak je handen al vol aan de dagelijkse werkzaamheden. Laat de techniek met een gerust hart aan ons over.

Onze werkzaamheden

Als totaalinstallateur verzorgen wij alle werktuigbouwkundige- en technische installaties. Een greep uit de installaties die wij verzorgen:

 • Wettelijke keuringen van installaties en machinerie;
 • Ventilatiesystemen en koeltechnische installaties zoals airco’s;
 • Cv-installaties;
 • Duurzame installaties, zoals (hybride) warmtepompen en zonneboilers;
 • Elektrotechnische installaties;
 • Sanitaire installaties en loodgieterswerk.

Ook na het plaatsen van de installaties staan we voor je klaar. Wij verzorgen ook het onderhoud, zodat de techniek vóór jou blijft werken. Complete ontzorging noemen we dat.

Verbouw en renovatie

Bij een verbouwing of renovatie zijn er vaak aanpassingen nodig aan de bestaande installaties. Of het is juist hét moment om duurzame keuzes te maken. Wij denken met je mee, geven passend advies en realiseren de wensen binnen het door jou gestelde budget. Door onze kennis en ervaring leveren wij kwalitatief maatwerk in duurzaam verbouwen en renoveren met comfortverbetering. Denk hierbij aan het vervangen van materialen en ventilatie.

Hoe wij werken

Vanuit een duidelijk plan realiseren wij de besproken wensen binnen het gestelde budget. Verander je tijdens onze werkzaamheden van gedachten? Geen probleem, daar springen wij flexibel op in. Pas na afstemming – én met jouw goedkeuring – gaan we aan de slag. In dit geval volgens de nieuwste technieken en conform criteria van bekende instanties als KOMO, Gastech, KIWA- en KEMA Keur.

Over Peters Installatietechniek

In 1963 zijn wij gestart als specialist in loodgieterswerk en dakbedekking. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een totaalinstallateur met ca. 120 medewerkers én met vestigingen in Zevenaar, Winterswijk en Renkum. Onze filosofie is al bijna 60 jaar hetzelfde: met deskundig advies én persoonlijke aandacht de beste oplossing bieden voor jouw installatievraagstuk.

Projecten

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk ze hier.

Contact

Met welke technische vraagstukken kunnen we jou helpen? Neem gerust contact met ons op.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

 • Eén adres voor al je installatiewerkzaamheden
 • Van advies naar ontwerp, installatie én onderhoud; wij verzorgen het hele traject
 • Een vast aanspreekpunt bij projecten
 • Altijd eerlijk advies dat past binnen jouw budget
 • Specialist in het leveren van duurzame technieken
Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met één van onze specialisten