Wij zijn trots op ons werk

Met meer dan 120 medewerkers, verdeeld over drie vestigingen, zijn we inmiddels met een behoorlijke club. We zijn allemaal verschillend, maar hebben één verbindende factor: onze passie voor techniek én onze trots. Wij zijn trots op ons werk, geschiedenis en cultuur. Het maakt dat we iedere dag weer met een grote glimlach naar ons werk gaan.

Een bedrijf met ambitie

Wij zijn een bedrijf met ambitie, willen continu groeien én voorop blijven lopen in de markt. Maar we vinden het nét zo belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij ons. De sfeer is informeel en onze medewerkers zijn echt onderdeel van de Peters-familie. Want groeien lukt alleen als je het samen doet.

Investeren in kennis

Zonder onze mensen zouden we niet zijn gekomen waar we vandaag de dag zijn. Dus investeren we voortdurend in opleidingen en cursussen, waarmee onze medewerkers alle kansen krijgen om te groeien én uit te blinken in hun werk. En doordat ons team bestaat uit een mix van jonge techneuten en werknemers met een bak aan ervaring leren we ook veel van elkaar. Interne kennisdeling stimuleren we onder andere door kennissessies en trainingen.

Wil je weten hoe warmpjes wij er bij zitten? Bekijk hieronder onze video.

Wil je ook werken bij Peters Installatietechniek? Bekijk hier onze vacatures.

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.