Zonder innovatie geen vooruitgang

Innovaties staan hoog op onze agenda. Het is onze passie om de meest complexe, technische installaties te ontwerpen én te ontwikkelen. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor onze medewerkers. Want door hen voldoende technische uitdagingen te bieden zorgen we ervoor dat niemand stil blijft staan.

Alle ruimte om te groeien

De drang om elke keer weer van meerwaarde te zijn blijft ons naar voren stuwen. Hierbij krijgen onze medewerkers alle kansen om te groeien en uit te blinken in hun werk. Investeren in opleidingen, cursussen en andere faciliteiten is bij ons vanzelfsprekend. Zo blijven wij niet alleen op de hoogte van de nieuwste technieken, maar weten we ook keer op keer de beste oplossing te bieden voor onze klanten.

Korte doorlooptijd door prefab installaties

Peters Installatietechniek beschikt als een van de weinige installateurs over een eigen prefab-afdeling. Hier fabriceren we onderdelen van installaties, bijvoorbeeld warmtepompen en ventilatiesystemen. Door gebruik te maken van prefab installaties verkorten we niet alleen de installatietijd op locatie, ook de kans op fouten beperken we zo tot een minimum. Een win-winsituatie dus.

Stimuleren van goede ideeën

Wij staan altijd open voor goede ideeën. We stimuleren onze medewerkers om nieuwe en innovatieve ideeën aan te dragen die bijdragen aan onze missie: onze dienstverlening naar een hoger niveau tillen.

Zo hebben we onlangs het idee van Charlaine van Velzen, verkoopbegeleider bij Peters Installatietechniek, geïmplementeerd in onze organisatie. Zij stelde voor om de Peters Installatietechniek (PIT) Servicedag in het leven te roepen. Hiermee kunnen we de klant beter van dienst zijn én onze eigen processen beter stroomlijnen.

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.