Laadpaal aan huis

Heb je een elektrische auto? Dan is het natuurlijk fijn om deze thuis op te kunnen laden. Een laadpaal voor thuis is niet alleen voordeliger dan een openbare laadpaal, maar het is ook een stuk praktischer. Wij verzorgen de complete installatie van de laadpaal, of alleen de aansluiting. Net wat jij zelf wil.

Een laadpaal die past bij jouw situatie

Bij het installeren van een laadpaal betreft het altijd maatwerk en brengen we eerst de situatie in kaart. Wat is de beste plek voor de laadpaal? Welke aanpassingen zijn er nodig in de meterkast? Op basis hiervan kiezen wij de beste laadpaal en verzorgen wij de complete installatie.

Laadpaal laten aansluiten

Heb je al een laadpaal via een andere partij, maar zoek je een expert die de aansluiting voor je regelt? Dan kunnen wij hier ook bij helpen. Hierbij onderhouden wij het contact met de nutsbedrijven, zodat jij hier geen omkijken naar hebt. Wel zo handig!

Volledige installatie

Wij kunnen de volledige installatie van de laadpaal aan huis voor je verzorgen. Dat betekent dat we niet alleen de laadpaal zelf leveren, maar er ook voor zorgen dat deze goed wordt aangesloten. Hierbij nemen we dus óók de meterkast onder de loep.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

De laadpaal kan aan de gevel van je huis of vrijstaand op een paal geplaatst worden. Goed om te weten: een laadpaal mag niet op openbare grond geplaatst worden. Ook de kabel mag niet over openbare grond lopen.

Nee, een laadpaal heeft geen onderhoud nodig.

De laadpaal wordt in één dag bij jou thuis geplaatst.

  • Wij brengen jouw situatie in kaart en geven passend advies
  • Van plaatsen tot aansluiten; wij verzorgen de complete installatie van de laadpaal
  • Ook voor het onderhoud van jouw laadpaal kun je bij ons terecht
Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.