Duurzame technieken

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser, waardoor energieprijzen blijven stijgen. De aandacht voor alternatieve energie neemt steeds verder toe. Bij Peters Installatietechniek zijn wij jaren geleden al gestart met het leveren van technieken voor duurzame energie. Door te kiezen voor duurzame toepassingen in jouw project, maak je een energiebewuste keuze. Hiermee wordt niet alleen het milieu minder belast, maar bespaar je ook op je totale energiekosten.

Alle kennis in huis

Onze specialisten hebben alle kennis in huis om projecten op het gebied van duurzame energie van begin tot eind uit te voeren. In de afgelopen jaren hebben wij in diverse projecten zonnecollectoren, zonneboilers, warmtepompen, douche-warmteterugwinning-installaties en vraag-gestuurde ventilatiesystemen ontworpen en geïnstalleerd. Hiermee leveren wij alle technieken voor duurzaam en energiezuinig verwarmen.

Wij adviseren je graag

De zoektocht naar nieuwe mogelijkheden voor efficiënt en duurzaam water- en energiegebruik is – ook voor ons – een doorlopend proces. Wij adviseren je daarom graag over onze nieuwste inzichten en technieken voor duurzaam bouwen.

Informatie aanvragen

Informatie aanvragen

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.