Zinkwerk en dakgoten

Voor de bescherming van je woning tegen invloeden van buitenaf speelt het dak een belangrijke rol. Een goed onderhoud van je dakwerk én een snelle reparatie bij lekkages is dus van groot belang. Naast het verzorgen van zinkwerk en reparatie- en onderhoudswerkzaamheden installeren wij ook complete dakgoten en hemelwaterafvoeren.

Duurzaam zinkwerk

Voor de bedekking van kleinere, platte daken, zoals dakkappellen, en de realisatie van nieuwe dakgoten gebruiken we zink. Zink is een betrouwbaar én duurzaam bouwmateriaal, met een zeer lange levensduur. Het materiaal is 100% recyclebaar en is vrijwel onderhoudsvrij. Het gebruik van zink past dus perfect in de duurzame strategie van Peters Installatietechniek.

Dakgoot lek? Peters Installatietechniek bellen

Er is weinig vervelender dan een lekkage aan je dakgoot of het zinkwerk. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom kun je Peters Installatietechniek inschakelen voor reparatie en onderhoud aan je dak. Wij komen bij je langs om de situatie te beoordelen én in 99% van de gevallen kunnen we de reparatie direct uitvoeren. Dat is wel zo handig!

Goed geregeld

Je moet er niet aan denken, maar tijdens werkzaamheden op het dak kan er altijd iets vervelends gebeuren. Daarom werkt Peters Installatietechniek altijd volgens de laatste veiligheidsnormen. Wij hebben alle certificaten in huis om ons werk veilig én verantwoord uit te voeren. Fijn voor ons, maar óók voor jou. Want mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan lossen wij het voor je op.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Bij voorkeur tweemaal per jaar. Blad en ander vuil in de goot kunnen leiden tot overstromingen en schades.

Dit kunt u het beste aan het einde van de herfst en het begin van het voorjaar doen. Bladeren en ander vuil kunnen uw dakgoot aantasten.

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.