Dennis van der Moolen

Werkorganisator / projectleider vestiging Renkum

Hoe ben je bij Peters terechtgekomen?

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest als monteur/servicemonteur bij verschillende bedrijven. De laatste 5 jaar ben ik opgeleid tot en werkzaam geweest als projectleider. Medio dit jaar  kwam ik in contact met Peters en bij een kopje koffie ontstond er een gesprek waarin we ontdekten of we wellicht iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Daarop volgde nog een gesprek en besloot ik de sprong te wagen en bij Peters aan de slag te gaan als werkorganisator/projectleider in Renkum.

 

Hoe ziet je functie eruit?

Mijn dag begint met openen van het pand en opstarten van de dag met een kop koffie samen met mijn collega’s. Mijn werk bestaat uit het opnemen van werk bij klanten, het uitwerken van de aanvragen, het opstellen van offertes, het bestellen van materialen en het inplannen van de werkzaamheden van de monteurs. Ik vind het belangrijk het werk van de monteurs zo goed mogelijk voor te bereiden zodat zij onbezorgd hun werk kunnen doen.

 

Wat is zo fijn aan werken bij Peters?

Alles is goed georganiseerd, afspraken worden nagekomen en er heerst een prettige gelijkwaardige werksfeer. Ik vind het fijn dat er ook tijd wordt vrijgemaakt om samen de week af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel en dat de vakantieperiode wordt ingeluid met een etentje. Er is aandacht voor iedereen. Vanuit mijn ervaring als monteur/servicemonteur weet ik hoe belangrijk het is dat de werkzaamheden goed georganiseerd worden, dat de projectleider goed bereikbaar is en meedenkt en dat er ruimte is voor inbreng vanuit de monteurs. Al deze dingen worden bij Peters gestimuleerd en mogelijk gemaakt. Mijn visie sluit helemaal aan bij de visie van Peters; Iedere collega is een belangrijke schakel binnen de organisatie. We doen het allemaal samen.

 

Collega worden van Dennis? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen.

naar de vacatures