Jan Lucassen

Allround monteur projecten vestiging Renkum

Hoe ben je bij Peters terechtgekomen?
Ik begon ooit als monteur bij Peters destijds nog in Didam om vervolgens als zelfstandig ondernemer aan het werk te gaan in het westen. Na 18 jaar kwam ik weer terug naar het oosten en kwam ik in dienst bij Smits & Dikkers Installatietechniek in Renkum. Toen SDI eind 2021 werd overgenomen door Peters, kwam ik als het ware weer op het oude nest terug.

Hoe ziet je functie eruit?
Ik heb het mooiste beroep ter wereld. Ik werk met oude en nieuwe materialen en technieken door elkaar en maak daar weer nieuwe dingen mee. En als er iets niet past, dan maakt ik het passend. Geen dag is hetzelfde en ik overleg veel met de werkvoorbereider en kan dan ook mijn eigen visie inbrengen. De eigen inbreng en het vertrouwen is groot bij Peters en dat past mij wel. Laat mij m’n eigen gang maar gaan.

Wat is zo fijn aan werken bij Peters?
Het is een gezellig en gemoedelijk bedrijf. Bovendien worden afspraken nagekomen en heb ik een goed loon en goede arbeidsvoorwaarden. Er wordt sowieso goed voor het personeel gezorgd want als ik nieuw gereedschap nodig heb dan krijg ik ook direct nieuw en goed gereedschap.

Collega worden van Jan? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen.

naar de vacatures