Ferdy Tibbe

Servicetechnicus/STEK monteur

Hoe ben je bij Peters terechtgekomen?  

Na het faillissement van mijn eerste werkgever ben ik werkzaam geweest bij een partij waar ik de uitdaging mistte en m’n draai niet vond. Vrij snel na de start van Peters vestiging Winterswijk ben ik hier na enkele gesprekken begonnen als servicemonteur. Ik ben toen gestart vanuit vestiging Didam, dit was  voornamelijk inbedrijfstellen en inregelen van project woningen en ondersteuning van klantenwerk voor vestiging Winterswijk.

Hoe ziet je functie eruit? 

Momenteel houd ik mij vooral bezig met warmtepomp techniek, airco montages en eigenlijke alle 1e lijn service voor WTB installaties op dit vlak. Voor technische vragen op dit vlak werk ik dan ook veel samen met afdeling service op kantoor.  Ook bespreek ik hiermee dagelijks de planning, wat nodig is en wat handig is.

Wat is zo fijn aan werken bij Peters?  

Wanneer ik ‘s morgens mijn bus start weet ik vaak voor een klein deel wat de dag zal brengen.  Ondanks dat ik van een goede voorbereiding houd, werkt dit voor mij prettig. Alles gaat digitaal, de werkbonnen komen op de tablet en rapporten verwerk ik op pc, en dit schieten we vanaf de werkplek richting kantoor.

Ik vind het team van de service flexibel en sterk groeien in de technisch steeds complexere installaties. Ook na werktijd of in het weekend wanneer een collega vastloopt ondersteunen we elkaar hierin, met ieder z’n kennis en specialisme.

En niet onbelangrijk, er is tijd voor een biertje op de Vrijdagmiddag en regelmatig een feestje!

Collega worden van Ferdy? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen.

naar de vacatures