Mervyn Tjooitink

Uitvoerder vestiging Zevenaar

Hoe ben je bij Peters terecht gekomen?

Ruim 30 jaar geleden ben ik in in de bouw terecht gekomen. Sinds 2015 werk ik bij Peters als W-monteur Service & Onderhoud. De storingsdiensten vond ik niet altijd even leuk. Ik was dan ook blij dat ik eind 2021 als uitvoerder aan de slag kon.

Hoe ziet je functie  eruit? 

Aangezien ik niet echt stil kan zitten, ben ik in de functie van uitvoerder dan ook het liefst een meewerkend voorman. Naast het lezen en uitwerken van de tekeningen, zorgen dat materialen ter plaatse zijn, vind het het aansturen van de collega’s een fijne uitdaging. Voor we ergens aan de slag gaan, is er een gesprek met het volledige bouwteam. Samen met projectleider en werkorganisator nemen we dan de bijzonderheden door. Welke installaties we gaan plaatsen en waar we extra op moeten letten. Zo kan ik mijn collega’s op de bouw ook weer goed aansturen.

Wat is zo fijn aan werken bij Peters? 

Er is weinig afstand tussen directie en werkvloer, dat vind ik heel prettig. Bovendien worden er regelmatig borrels en bijeenkomsten georganiseerd. Die zijn altijd erg gezellig! En er zijn weinig negatieve mensen bij Peters. Gelukkig maar want daar heb ik een hekel aan.

Collega worden van Mervyn? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen.

naar de vacatures