Duurzame bungalow in Doetinchem

Bij dit nieuwbouw project in Doetinchem hebben we maximaal ingezet op duurzaamheid, rendement en wooncomfort. De volledige elektrotechnische installatie inclusief zonnepanelen en ook de werktuigbouwkundige installatie is door ons aangelegd.

BETONKERNACTIVERING
De woning is voorzien van een brine/water warmtepomp. Deze warmtepomp verwarmt de woning door middel van vloerverwarming en koelt de woning door middel van betonkernactivering. Oftewel; in het betonnen plafond zijn leidingen aangebracht waar gekoelde vloeistof doorheen wordt gepompt.  Hiermee wordt de ruimte gekoeld. Deze vorm van passief koelen is zeer duurzaam en perfect voor deze bungalow.

ENTHALPIEWISSELAAR
De bungalow is ook uitgerust met een WTW installatie met Entahlpiewisselaar. Het centraal WTW-systeem ventileert vanaf één punt in huis de hele woning. Via het luchtverdeelsysteem wordt lucht op de juiste plek toe- en afgevoerd. Zo is er overal in huis altijd voldoende verse lucht. Hierbij wordt de warmte of koude die al in huis aanwezig is hergebruikt. Zo gaat er geen energie verloren.

Bovendien houdt de Enthalpiewisselaar de luchtvochtigheid op peil. Daarmee wordt de gevoelstemperatuur in huis een stuk aangenamer: minder droog in de winter en minder vochtig in de zomer. Hiermee kan de WTW installatie met Enthalpiewisselaar al snel zorgen voor 25% meer energiebesparing. Doordat warmte en koelte kunnen worden teruggewonnen met het systeem, hoeft er in de woning minder worden gestookt en minder gebruik worden gemaakt van actieve koeloplossingen.

Wij wensen de bewoners heel veel geluk, woonplezier en comfort in hun duurzame bungalow.

Neem contact op voor meer informatie

Terug naar overzicht
  • Wordt uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers
  • 24/7 storingsdienst
  • Inplannen wanneer het u uit komt
  • Jaarlijks onderhoud
Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.