Remeha eTwist / eTwist RF Thermostaat

Met de slimme Remeha eTwist of draadloze eTwist RF thermostaat en de handige eTwist app regel je in een handomdraai de temperatuur. Snel, gemakkelijk en intuïtief, waar je ook bent. Ideaal voor wanneer de dag een keer anders loopt dan gepland. Geen smartphone of tablet? Geen probleem, want met de slimme draai-/drukknop beschik je ook zonder wifi over de volledige functionaliteit.

  • Altijd en overal je ketel of warmtepomp bedienen met óf zonder app
  • Inzicht in je energieverbruik
  • Een comfortabel en behaaglijk huis, afgestemd op jouw wensen

Een slimme en voordelige combinatie

De Remeha eTwist thermostaat is door Remeha zelf ontwikkeld en daarom de meest ideale thermostaat voor je Remeha cv-ketel; maximaal gebruik van beschikbare functies en optimaal comfort gegarandeerd! Daarnaast is de eTwist extra voordelig verkrijgbaar in een Combi Comfort Systeem. Dit is een combinatie van een Calenta Ace of Tzerra Ace met de Remeha eTwist thermostaat.

Bedraad of draadloos

Naast de bedrade eTwist-versie is er ook de draadloze eTwist RF met tafelstandaard. Via de meegeleverde Gateway-zender zorgt deze voor draadloze communicatie met de regelaar in de woonkamer. Doordat er geen draden nodig zijn van de cv-ketel naar de thermostaat, kan de eTwist RF op een willekeurige plek in huis neergezet worden.

De voordelen van een online thermostaat

Remeha is continu bezig om de eTwist te optimaliseren, de beveiliging up-to-date te houden en nieuwe functies toe te voegen. Deze zaken worden automatisch in de vorm van updates op jouw eTwist geïnstalleerd. Zorg daarom dat de eTwist altijd verbonden is met het WiFi netwerk voor de beste prestaties!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Downloads

Download
Download
  • Altijd en overal te bedienen
  • Ruimteregeling en weersafhankelijke regeling mogelijk
  • Volwaardige wifi kamerthermostaat, met of zonder app
Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.