Nijmegen – Kops Kwartier – 27 stadswoningen – 41 appartementen

In opdracht van Van Wijnen bouwen wij mee aan een uniek project in Nijmegen Oost; Kops Kwartier.

Maar liefst 27 stadswoningen en 41 appartementen worden gesitueerd in de natuur. De basisgedachte achter dit project is namelijk dat je komt te wonen in een park. Geen wegen tussen de woningen maar volop plek om te spelen en te wonen in het groen.

Lichte stenen, de toepassing van houten bergingen, pergola’s en lamellen, klimmend en hangend groen tegen de gevels in combinatie met hoogteverschillen. Samen met de ton-sur-ton kleurstelling zorgt dit voor een unieke harmonie tussen natuur en architectuur. Onze ervaring op het gebied van beregeningssystemen voor groene wanden komt hier goed van pas.

Eerste fossielvrije wijk in Nederland
Dit wordt een wijk zonder fossiele brandstoffen, waar bewoners maximaal gefaciliteerd worden om elektrisch te rijden en hun elektrische auto, fiets en scooter te delen. De energie is afkomstig van een collectief energiesysteem. Het is een slimme combinatie van bodemwarmte, zonnepanelen. Wij gaan deze woningen onder andere voorzien van duurzame klimaatinstallaties waarmee wooncomfort gewaarborgd is.

Neem contact op voor meer informatie

 

Terug naar overzicht
  • Wordt uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers
  • 24/7 storingsdienst
  • Inplannen wanneer het u uit komt
  • Jaarlijks onderhoud
Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.