ATAG i36ECZ

De i36ECZ is een energiezuinige CV-ketel voor comfortabele warmte en warm water. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem. Comfort en energiezuinigheid gaan hierbij hand in hand. Voorzien van de ATAG exclusieve Economizer die tapwater voorverwarmt met als resultaat een hoger rapwaterrendement en meer tapwater. De i-Serie is de eerste ketelserie die toegang biedt tot de wereld van domotica: ATAG Zone.

ATAG i & Rendement

Het rendement geeft weer hoe energiezuinig een cv-ketel is. De warmtewisselaar is het belangrijkste onderdeel van de cv-ketel. Deze draagt de warmte over naar het water en is bij ATAG gemaakt van RVS. De belangrijkste eigenschap van RVS, roestvaststaal, is energiezuinigheid met een snelle verwarming en snelle beschikbaarheid van warm water.

ATAG i & Economizer

De ATAG i EC (Economizer) versies onderscheiden zich van een C versie door de Tapwater Technologie. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koude water eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Dit zorgt voor een uitzonderlijk hoog tapwaterrendement.

Gecombineerd met de slimme WiFi thermostaat ATAG One Zone wordt energielabel A+ behaald op centrale verwarming. Deze thermostaat is op afstand bedienbaar via de ATAG One app.

Specificaties
Geluidsniveau48 dBa
AansluitmogelijkhedenOne Zone, Round Modulation, OpenTherm*, Aan/uit met batterij
ToepassingCombi (doorstroom)
Gaskeur klasse (CW)5 CW
KleurWit
Opgegeven profiel WWXXL
Diepte CV-ketel275 mm
Warmtepomp-readyJa
Hoogte CV-ketel730 mm
Seizoensgebonden rendementsklasse WWEnergielabel A
Rendementsklasse WWEnergielabel A
Gewicht CV-ketel (leeg)36,6 kg
Breedte CV-ketel440 mm
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Downloads

Download
Download
Download
  • Past in vrijwel elke ruimte
  • Groot warmwatercomfort
  • Laag energieverbruik
  • 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar
  • Efficiënte levering van warm water door Tapwater Technologie
Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.