ATAG i28ECZ

De i28ECZ is een energiezuinige CV-ketel voor comfortabele warmte en warm water. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem. Comfort en energiezuinigheid gaan hierbij hand in hand. De i-Serie; de eerste ketelserie die toegang biedt tot de wereld van domotica: ATAG Zone.

ATAG i & Comfort

Snel en veel warm water op een energiezuinige manier. Het snel vullen van een bad of het gebruiken van de douche met veel water is geen probleem voor de ATAG i.

ATAG P & Economizer

De ATAG i EC-versies (Economizer) onderscheiden zich van een C versie door de Tapwater Technologie. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde Economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koude water eerst op, voordat het door de RVS warmtewisselaar tot de ingestelde temperatuur wordt gebracht. Dit zorgt voor een uitzonderlijk hoog tapwaterrendement.

ATAG i & Rendement

Het rendement geeft weer hoe energiezuinig een CV-ketel is. Het rendement van de ATAG i serie blijft op hetzelfde hoge niveau tijdens de gehele levensduur van de ketel dankzij de roestvaststalen (RVS) warmtewisselaar, het meest belangrijke onderdeel van de CV-ketel en draagt de warmte over naar het water. Dit betekent een lager energieverbruik en dus een besparing op de energiekosten.

ATAG i & Betrouwbaar

Duurzaamheid en RVS gaan hand in hand. RVS roest niet en zal dus niet slijten. Dit betekent dat de i CV-ketel na 15 jaar nog net zo zuinig is als op de dag van aanschaf. Meer warmte met minder aardgas.

ATAG i & Verbonden

De ATAG i-Serie is de eerste die toegang biedt tot de wereld van domotica: De ATAG Zone. Vanzelfsprekend is de i Zone ‘warmtepomp ready’ en kan naadloos samenwerken met de ATAG Energion M warmtepomp en andere warmtepompen.

De ATAG i-Serie: comfortabele warmte en warm water.

Specificaties
Geluidsniveau46 dBa
AansluitmogelijkhedenOne Zone, Round Modulation, OpenTherm, Aan/uit met batterij
ToepassingCombi (doorstroom)
Gaskeur (CW)4 CW
Kleurwit
Opgegeven profiel WWXXL
Diepte CV-ketel275 mm
Warmtepomp-readyJa
Hoogte CV-ketel730 mm
Seizoensgebonden rendementsklasse CVEnergielabel A
Rendementsklasse WWEnergielabel A
Gewicht CV-ketel (leeg)33,7 kg
Breedte CV-ketel440 mm
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Downloads

Download
Download
Download
  • Past in vrijwel elke ruimte
  • Groot warmwatercomfort
  • Laag energieverbruik
  • 15 jaar garantie op de RVS warmtewisselaar
  • Efficiënte levering van warm water door Tapwater Technologie
Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten?

Neem contact op met ons team.