Klaar voor 2023

8 december 2022

Zevenaar, december 2022 – Peters Installatietechniek kijkt uit naar 2023. Sinds enige tijd heeft Peters er een aandeelhouder bij, De moederorganisatie van Peters Installatietechniek breidde met Esses Capital Partners uit van 2 naar 3 aandeelhouders. Hiermee bestaat de holding uit drie aandeelhouders en is er een forse investering gedaan.

“Esses Capital Partners is een Family Office en daarmee een lange termijn investeerder. Zij hebben net als wij, mens en duurzaamheid hoog in het vaandel staan”: aldus Daniël Frenken, aandeelhouder en directeur van de onderneming. “Wij zijn ervan overtuigd dat Esses een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf zijn.”

“Door de investering van Esses in ons bedrijf kunnen we de toekomst slagvaardig en vol vertrouwen tegemoetzien. In de praktijk kunnen wij een beroep doen op haar kennis, ervaring en netwerk zodat wij ons kunnen concentreren op innovatie en duurzame technieken”: geeft Hendrik Dijkstra, aandeelhouder en directeur van de onderneming aan.

Aan de toetreding van Esses Capital Partners is een gedegen traject voorafgegaan. “Voor alle partijen moest dit een goede stap zijn. Wij zien in Peters Installatietechniek een groeibriljant in het oosten van het land, een organisatie met een ondernemende directie die oog heeft voor de menselijke maat. Als motor achter de energietransitie is Peters voor ons een aantrekkelijke partij om in te investeren”. Dit vertelde Freek de Haas namens Esses afgelopen donderdag tijdens een grote personeelsbijeenkomst van Peters. “Uniek dat dit plaats vindt, bracht hij nog naar voren. Lang niet alle werkgevers betrekken hun personeel zo bij de bedrijfsvoering.”

Peters Installatietechniek is gevestigd in Renkum, Zevenaar en Winterswijk. Deze vestigingen zijn specialist op het gebied van advies, plaatsing en onderhoud van duurzame klimaatinstallaties.

 

Terug naar overzicht