085 - 0479030
Samen leveren wij comfort

CORONAVIRUS MAATREGELEN BIJ PETERS INSTALLATIETECHNIEK

 

CORONAVIRUS MAATREGELEN BIJ PETERS INSTALLATIETECHNIEK

Zoals jullie vast allemaal hebben meegekregen zijn er diverse maatregelen getroffen door het RIVM met betrekking tot het Coronavirus. Peters Installatietechniek probeert met een aantal praktische maatregelen het risico op besmetting tot een minimum te beperken en tevens de continuïteit van onze bedrijfsvoering te blijven waarborgen.

Bezoek op kantoor:

Medewerkers van Peter Installatietechniek zullen tot en met 6 april geen klanten bezoeken of verwelkomen. Onze kantoren zijn in die periode niet toegankelijk voor bezoekers. Mocht er een spoedberaad moeten plaatsvinden, kan dit uiteraard via een videoconferentie.

Balie verkoop:

De balie verkoop blijft geopend in Winterswijk. Wij zijn extra alert op uw en onze hygiëne en gezondheid en vragen daarom om, in contact met onze collega’s een gepaste afstand te bewaren 1,5 meter. (RIVM) Wij willen het direct handcontact vermijden en stimuleren daarin het zoveel mogelijk betalen per pin. Het te woord staan en de verkoop aan de balie blijft mogelijk, echter zijn er geen mogelijkheden (meer) om met de medeweker het magazijn in te lopen

 Kantoorpersoneel:

De Gezondheid van u en onze medewerkers staan voorop. Daarom hebben wij intern besloten dat medewerkers die klachten hebben van verkoudheid/griep vanuit huis zullen werken. Afdelingen zijn opgedeeld in kleinere teams, om zo de verspreiding te minimaliseren. Wij schudden geen handen meer en maken gebruik van papieren handdoekjes.

 Monteurs:

Onze collega’s in de buitendienst komen dagelijks op veel verschillende plekken. Bij bewoners thuis, bouwplaatsen of fabriekscomplexen.

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd en geïnstrueerd over de hygiënische maatregelen die zij in acht moeten nemen.  Hierbij volgen wij uiteraard de adviezen van het RIVM.

 Projecten op locatie:

Het werk op projectlocaties gaat vooralsnog gewoon door. We houden per projectlocatie de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen telkens in overleg met onze medewerkers, de opdrachtgever en andere betrokkenen de situatie beoordelen en per project specifieke afspraken maken. Mochten er van overheidswege andere maatregelen worden genomen zullen wij daarop onze besluiten baseren en deze communiceren met jullie.

Service en onderhoud:

Indien er zieken in de woning aanwezig zijn dient de koper/bewoner dit aan te geven. Onze monteurs zullen bij het betreden van de woning ook vragen of er mensen zijn met griep- of verkoudheidsklachten. Onze monteurs betreden géén huizen van bewoners die ziek zijn of in quarantaine zijn.

Om overdracht via tablet te voorkomen zullen onze monteurs tijdelijk geen handtekening vragen op de digitale werkbon.

Werkzaamheden aan de buitenkant van de woning kunnen wel uitgevoerd worden. Voor de afspraak wordt er contact gezocht met de bewoners om na te gaan of het service gezoek door kan gaan.

Heeft u griep of bent u in quarantaine en is er toch een dringende storing, bijvoorbeeld aan uw cv ketel? Neemt u dan contact met ons op (telefoonnummer 085-0479030) zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken om tot een passende oplossing te komen.

Met de genoemde maatregelen nemen wij onze verantwoordelijkheid in deze moeilijke periode. Indien u vragen, opmerkingen heeft houden wij ons van harte aanbevolen.