085 - 0479030
Samen leveren wij comfort

Ontwikkeling

De installatietechniek is een vakgebied die de afgelopen jaren in Nederland een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. De manier van leven, de eisen die we stellen aan comfort, het milieu, en arbeidssituaties, het verantwoord omgaan met energie, grondstoffen en afvalstromen: het is allemaal van invloed op de ontwikkelingen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden en nog steeds plaatsvinden.

Duurzame ontwikkeling is een woord in de bouwwereld wat door veel opdrachtgevers en architecten gehanteerd wordt. Duurzaamheid: veel mensen praten erover, wij zorgen dat het gebeurt. Dit doen wij door te ontwerpen vanuit een duurzame grondhouding (beseffen dat een toekomst zonder duurzaamheid geen toekomst is), duurzame technologie toe te passen in onze ontwerpen en door helder te communiceren over kosten en haalbaarheid.

Als Werktuigbouwkundig installateur hebben wij de kennis, de ervaring en de mensen in huis om maatwerk te leveren in het geheel aan producten en dienstverlening. wij helpen u graag om uw gebouwen, installaties en werkwijze te verduurzamen.

Neem contact op voor meer informatie

Terug naar overzicht