085 - 0479030
Samen leveren wij comfort

Duurzame technieken

De afgelopen jaren is de aandacht voor alternatieve energie en duurzame installatie toegenomen. Met de groter wordende vraag naar fossiele brandstoffen stijgen de energieprijzen. Met de steeds schaarser wordende fossiele brandstoffen wordt het een steeds grotere noodzaak om zorgvuldig om te springen met onze natuurlijke hulpbronnen. Het verbruik van deze brandstoffen levert naast energie ook een negatief effect aan het milieu. Door te kiezen voor duurzame toepassingen maakt u een energiebewuste keuze en verlaagt u de energiebehoefte en kunt u besparen op uw totale energiekosten.

Peters Installatietechniek is al vele jaren actief in deze markt en heeft alle kennis in huis om projecten op het gebied van duurzame energie van begin tot eind uit te voeren. Afgelopen jaren en bij diverse projecten hebben we vele zonnecollectoren,  zonneboilers,  warmtepompen, een warmtepompboiler, douche warmteterugwinning en gebalanceerde en/of vraag gestuurde ventilatie installaties ontworpen en aangebracht. Onze opdrachtgevers zorgen er met hun duurzame installaties niet alleen voor dat het milieu minder wordt belast, maar besparen tevens geld door lagere kosten voor energieverbruik. Peters Installatietechniek levert daarom alles voor energiezuinig verwarmen, maar ook installaties die écht duurzaam zijn, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen

Als Peters Installatietechniek zijn wij steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor efficiënt water- en energieverbruik en overschakeling op duurzame energie waarbij hoge kwaliteit en service bij ons centraal staat. Wij adviseren u dan ook graag over de nieuwste inzichten van duurzaam bouwen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Terug naar overzicht