085 - 0479030
Samen leveren wij comfort

Dakbedekking, zinkwerk en dakgoten

Voor de bescherming van onze woning tegen invloeden van buitenaf speelt het dak een belangrijke rol. Met name de isolatie en het soort dakbedekking zijn bepalende factoren.
Men concentreert zich veelal op het onderhoud binnenshuis en dat terwijl de bescherming van het dak boven ons minstens net zo belangrijk is. Meestal zijn we ons daarvan pas bewust als we een lekkage hebben.

Voor de bedekking van platte daken gebruiken we meestal een bitumineuze dakbedekking. Voor de kleinere platte daken, zoals dakkapellen, is een bedekking met zink een goede en duurzame optie.

De dakgoot is onlosmakelijk verbonden met het dak. Het regenwater loopt via de bedekking naar uitwateringen en dakgoten om vervolgens via de regenpijp het riool te bereiken. Het is van belang dat dakgoten regelmatig worden schoongemaakt om lekkages en verstoppingen te voorkomen. Ook voor het vernieuwen en reinigen van goten en helwaterafvoeren bent u bij installatiebedrijf peters aan het juiste adres.

Wij kunnen voor u alle soorten en maten dakgoten en hemelwaterafvoeren aanleggen. Zink is een duurzaam product en is ook één van de meest gebruikte materialen voor de realisatie van dakgoten.

Neem contact op voor meer informatie

Terug naar overzicht