085 - 0479030
Samen leveren wij comfort

Centrale verwarmingsinstallatie

Een behaaglijke temperatuur in alle ruimtes van uw woning, een warme douche of een warm bad: allemaal onderdelen die het leven comfortabel maken en waar een goede cv-ketel voor zorgt. Maar hoe kiest u die goede cv-ketel? Hoeveel vermogen heeft u nodig? Hoe zorgt u voor het juiste onderhoud? En hoe energiezuinig is die ketel eigenlijk? Allemaal vragen waar Peters installatietechniek u dankzij de jarenlange ervaring en op basis van uw wensen en behoeften in adviseert.

Door onze duurzame en innovatieve toepassingen helpen wij u bij het verhogen van uw wooncomfort en het verlagen van uw energierekening.

Ook voor het veranderen, uitbreiden en aanleggen van nieuwe installaties met of zonder vloerverwarming bent u bij ons op het juiste adres.

Vervanging CV-ketel

Misschien wordt het wel eens tijd om uw oude cv-ketel te vervangen door een nieuwe cv-ketel met een veel beter rendement of na te denken over duurzame oplossingen

Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de staat van de huidige installatie en de mogelijkheden voor plaatsing van een nieuw toestel. Aan de hand van de situatie en uw persoonlijke wensen maken we een passende aanbieding.

CV-onderhoud

Om het goed functioneren van uw gastoestel te waarborgen is onderhoud nodig. Wij voeren onderhoud uit aan uw cv-ketel, geiser of gaskachel. Het toestel wordt gereinigd, nagezien en afgesteld. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat het toestel veilig functioneert en verzekert u van een optimaal rendement. U voorkomt storingen en verlengt de levensduur van uw toestel. Heeft u interesse in een onderhoudscontract? Bel of mail uw gegevens, merk en type ketel, en Peters installatietechniekmaakt een passende aanbieding voor u.

Aanleg, veranderen of uitbreiden CV-installatie

Wilt u een radiator vervangen of een nieuwe installatie laten monteren? Peters installatietechniek komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. In een bestaande situatie komt het leidingwerk in het zicht naar de radiatoren te lopen. Dit kan wat beperkingen met zich mee brengen. Tegenwoordig is het ook mogelijk om vloerverwarming in bestaande dekvloeren te frezen. Bij de aanleg van een nieuwe installatie wordt vrijwel al het leidingwerk weggewerkt in de dekvloer. De aansluitingen naar de radiatoren zijn bijna niet te zien. De ruimte kan worden verwarmd door een standaard radiator of een designradiator. Dit geeft een zeer behaaglijke warmte. De installatie kan daarbij ook op een lage temperatuur werken, dat komt weer ten goede van het rendement van uw Cv-ketel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij informeren u over de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Terug naar overzicht