085 - 0479030
Samen leveren wij comfort

Airco

Thuis of op de zaak over airconditioning beschikken is geen overbodige luxe. Want door de steeds warmere zomers en beter geïsoleerde gebouwen loopt de binnentemperatuur het hele jaar door al snel hoog op. Een airconditioningsysteem biedt dan de ideale verkoeling.

Een gezond binnenklimaat zorgt voor een aangenaam verblijf en leidt tot betere prestaties. Door de installatie van een aircosysteem kunt u dit gezonde binnenklimaat gedurende het hele jaar garanderen en waarborgen.

Dit systeem maakt het namelijk mogelijk om seizoensafhankelijk te functioneren. U kunt in de winter verwarmen en in de zomer koelen. Dit alles kan handmatig en elektronisch geregeld worden.

Installatie en onderhoud

Wij als erkend installatiebedrijf kunnen zowel de installatie als het onderhoud van een aircosysteem uitvoeren. U heeft één adres waar u terecht kunt voor een gezond binnenklimaat. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren op de airco installatie bent u zeker van een maximaal presterende installatie.

Wilt u weten welke verbeteringen er bij u thuis mogelijk zijn door de plaatsing van een aircosysteem? Neem contact met ons op en wij voorzien u van de juiste informatie en gaan graag bij u aan de slag om het binnenklimaat gezond te maken.

Het onderhoud van uw airco

Door jaarlijks onderhoud blijft het systeem in goede conditie, zodat u daar zorgeloos gebruik van kunt blijven maken.

Neem contact op voor meer informatie

Terug naar overzicht