Profiteer nu van onze airco actie!

Altijd een aangenaam klimaat in huis? Daar kan een airco bij helpen!

In de zomer kan het vaak onaangenaam warm worden in huis. We kennen allemaal die nare klamme nachten of die studeer- of werkkamer waar het eigenlijk niet prettig vertoeven is.  Een airconditioner kan daar snel voor aangename verkoeling zorgen.
In het voor- en najaar, wanneer het juist net te koud is, kan een airconditioning ook zorgen voor een aangename warmte. Een airco kan de ruimte duurzaam verwarmen zonder dat de cv-ketel hoeft te worden ingeschakeld.

Steeds meer huishoudens laten een airco installeren, installaties kunnen dan ook slecht leverbaar zijn. Daarnaast stijgen de grondstofkosten continu.
Gelukkig hebben wij groot weten in te kopen en zijn onze installaties dan ook gegarandeerd leverbaar. En dan ook nog eens tegen de tarieven van 2021!

Bovendien worden de airco’s door onze gecertificeerde monteurs geplaatst en indien gewenst ook onderhouden. Dit betekent dat je jarenlang zorgeloos van een aangenaam binnenklimaat kunt genieten.

Profiteer nu!

Mitsubishi Electric Airco, gemonteerd en gebruiksklaar vanaf € 2.395,- inclusief BTW.

  • Deze actie loopt tot 23-7-2022 of zolang de voorraad strekt.
  • Deze prijs bieden wij aan voor de Mitsubishi Electric WSH-HR25VF, voor andere types geldt een meerprijs.
  • Installatie door onze gecertificeerde monteurs in Renkum, Zevenaar en Winterswijk of binnen een straal van 20 km rondom deze plaatsen.
  • Op werkzaamheden die vallen buiten de actievoorwaarden* is een meerprijs van toepassing.

€ 67,50 extra korting op onderhoud

Periodiek onderhoud van je airco voorkomt nare geurtjes en zorgt voor een beter rendement en langere levensduur. Sluit je direct een onderhoudscontract af, krijg je 50% korting op de kosten van het eerste jaar. Die eerste € 67,50 heb je direct verdiend. Daarna brengen we je jaarlijks € 135,- in rekening.

Actievoorwaarden

Alle actievoorwaarden vind je hier overzichtelijk op een rijtje.

Offerte aanvragen
Wil je graag gebruik maken van deze mooie actie, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Wil je graag gebruik maken van deze mooie actie, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op!

Vragen?