Home  »  Over ons

Installatiebedrijf Peters Didam BV

Installatiebedrijf Peters Didam BV is al 50 jaar de totaal installateur in Didam en omgeving. Onze goed opgeleide en ervaren medewerkers hanteren een hoge kwaliteitsnorm voor het adviseren, ontwerpen en installeren van alle mogelijke installatiewerkzaamheden. De toepassing van innovatieve materialen en de nieuwste technieken zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Dat zit nou eenmaal in de cultuur van ons bedrijf. En als ‘De Adviseur Installateur’ moet je natuurlijk goed op de hoogte zijn om alle mogelijkheden aan klanten te laten zien. Daar zitten ook de meest milieuvriendelijke oplossingen bij.

Peters Didam bedient al of niet in bouwteamverband bedrijven, particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen met alle mogelijke installatiewerkzaamheden in Didam en wijde omgeving.

Eerst denken en dan doen, is daarbij ons motto. Elke opdracht wordt goed doorgesproken met de klant, voor het best mogelijke advies en ontwerp van het project, verbouwing of nieuwbouw. Alle aanwezige kennis en ervaring met producten en materialen worden daarbij ingezet. Wij zijn persoonlijk betrokken bij uw opdracht om ook tijdens de opdracht mee te kunnen denken en daar naar te handelen.

Omdat de ontwikkelingen in de installatietechniek en regelgeving elkaar in rap tempo opvolgen, houden wij onze kennis en kunde constant op niveau met bijscholing. Hierdoor kunnen wij het juiste advies uitbrengen én uitvoeren! Maak kennis met Peters en neem vrijblijvend contact op met ons: 0316-221877 of mail ons.